top of page

HANNE EKMAN

 Jeg maler hovedsageligt med olie- og akrylfarver. Min inspirationskilde er naturen, men ideer kan også opstå spontant. Mine malerier kan være abstrakte eller naturalistiske men er alle opstået af min fantasi. Jeg benytter forskellige teknikker og redskaber for at frembringe et billede og det består som regel af mange lag for at skabe både lys og dybde. I de senere år har jeg også kastet mig over portrætmaleret  hvor jeg forsøger at få personligheden til at skinne igennem på maleriet.

 

Uddannelse som maler:

Min kunstneriske karriere startede i Italien, hvor jeg som yngre boede i nogle år, og hvor jeg ind imellem modtog undervisning af lokale kunstnere.

I  Danmark har jeg fået undervisning af billedkunstnerne Maria Kollerup og Mable Rose samt deltaget i kurser på kunstskolen Spektrum og adskillige work shops for inspiration og indføring i nye teknikker.

Udstillinger:

Nivå Golf, Café Kronen i Helsingør, Nykredit i Hørsholm, Kunstfestivalen i Gilleleje, Sthens Kirke i Snekkersten, Fuglsanghus i Hørholm, Egebæksvang Sognehus, Ugebladet og Lægehuset i Hørsholm, restaurant Trekosten i Nivå, Kulturhuset i Slangerup, Fysioterapien på Axeltorv i Helsingør, Sognehuset i Brøndbyøster, Marienlyst Slot, Helsingør Bycenter, Det Gamle Posthus i Gilleleje.

 Kommende udstillinger: Kunst på Kryds på Marienlys Slot i foråret. og Fuglsanghus til efteråret.

Hanne_Ekman_edited.jpg

KONTAKT MIG

Du kan altid kontakte mig hvis du er interesseret i et af mine malerier eller hvis du ønsker at blive portrætteret

tilhanne@hotmail.com
Jeg svarer så hurtigt som muligt.

bottom of page